DIENSTEN

Design services

PGA is uw partner en centraal aanspreekpunt om uw projecten integraal vorm te geven en uit te werken. Wij bieden u alle nodige diensten aan en onderzoeken uw specifieke eisen. Wij verzorgen de capaciteiten die u nodig heeft door met geschikte profielen en partners uw projectteam op te zetten.

Project Managent services

Wij leveren project management diensten om uw project in goede banen te leiden van conceptie en initiatie tot closure. Hiervoor doen wij beroep op onze jarenlange ervaring en kennis in projectmanagement.

Consultancy & advisory

PGA kan u bijstaan als adviespartij voor haalbaarheidsstudies en consultancyopdrachten in bouwgerelateerde projecten.

Surveys

In het kader van uw project kunnen wij u alle surveys aanbieden. U kan bij ons terecht voor opmetingen van gebouwen & terreinen, thermografische waarnemingen. Ook gespecialiseerde en uiterst specifieke surveys laten wij door geschikte partners in ons netwerk uitvoeren om u de hoogste kwaliteitsgarantie en rapportering te kunnen aanbieden.

Overige diensten

Voor meer specifieke vragen of gespecialiseerde projectnoden, aarzel niet om ons te contacteren. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van experten en capaciteiten en bekijken samen met u de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn.

PROCES ARCHITECTUUR PROJECTEN

PROCES PROJECT MANAGEMENT

MEER INFORMATIE?