DIENSTEN

Architectuur en ontwerp

Voor nieuwbouw, renovaties, totaalprojecten en totaalconcepten kan bij ons terecht. U kan rekenen op onze professionele aanpak en een project waarbij wij een duidelijke visie scheppen, aangepast aan uw specifieke eisen en noden.

Projectopvolging en ontzorging

Coördinatie van alle betrokken partijen en duidelijke communicatie zijn een belangrijk deel van de sleutel voor een vlot en efficiënt projectverloop. Wij ontzorgen u met integrale projectopvolging en u de nodige bijstand die u tijdens uw het project nodig heeft om met een gerust hart uw project te realiseren.

Advies,ondersteuning en assistentie

Indien u nood heeft aan specifieke ondersteuning delen wij ons inzicht waar u het nodig heeft bij het afwegen en evalueren van uw keuzemogelijkheden. Bijvoorbeeld bij een plaatsbezoek of het plannen van bouwwerken. Door middel van een haalbaarheidsstudie kunnen wij ook uw mogelijke beslissingen verder uitwerken alvorens u een definitieve keuze maakt of verdere verbintenissen aangaat.

Expertisen en Plaatsbeschrijving

PGA kan instaan voor expertisebijstand en plaatsbeschrijvingen. Contacteer ons voor meer details.

Thermografische analysen

Met gespecialiseerde apparatuur voor thermografische beeldvorming worden bouwkundige situaties gecontroleerd en gedocumenteerd. Deze techniek laat toe energetische prestaties te onderzoeken zodat doelgerichte oplossingen uitgewerkt kunnen worden. Deze techniek kan eveneens voor andere doeleinden gebruikt worden waarbij thermografische waarnemingen als indicatoren toepasbaar zijn. Bijvoorbeeld voor controle van uitgevoerde werken.

Visualisaties (2D, 3D en VR)

Wij visualiseren uw project op maat met diverse grafische methodes. Van schetsen en plannen tot uitgebreide en gedetailleerde 3D-visualisatie in Virtuele Realiteit met headsetbeleving voor de ultieme ruimtelijke beleving. Kortom, een uitgebreid arcenaal aan mogelijkheden om uw project in 2D of 3D leesbaar en begrijpelijk te maken.

Overige diensten

Voor meer specifieke vragen of gespecialiseerde projectnoden, aarzel niet om ons te contacteren. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van experten en capaciteiten en bekijken samen met u de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn.

WERKWIJZE

SAMEN JOUW PROJECT STARTEN?